Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament

Clica damunt el títol o la imatge per accedir al detall de l'oferta d'unitats formatives soltes en cadascun dels cicles.

OFERTA UNITATS FORMATIVES SOLTES - CURS 2017-2018

Inscripció: del 9 al 23 d'octubre de 2017. Cliqueu damunt el títol o la imatge per accedir a més informació.

PROVES D'OBTENCIÓ DE TÍTOL - EMERGÈNCIES SANITÀRIES (LOE)

Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per a més informació.

CURSOS DE PREPARACIÓ PER A LA PROVA DE B1 D'ANGLÈS DE L'EOI DE TORTOSA A L'INSTITUT DE L'EBRE

Notícies

Projectes d'INNOVA FP

Posem en marxa un nou projecte d'innovació amb la coneguda firma Juegos Borras, on hi participaran els departaments d'Arts Gràfiques i Serveis socioculturals i a la comunitat.

CARNET D'EMPRENEDORIA

Aquest curs 2017-18 s'ha posat en marxa el carnet d'emprenedoria per a l'alumnat del centre. En aquest carnet s'aniran enregistrant la participació en les xerrades i tallers que s'aniran organitzant al llarg del curs.

iFEST: THE YOUNG LEADERS INTERACTION FEST

Tres equips de l'Institut de l'Ebre es desplacen al Palau Sant Jordi de Barcelona per participar en la segona edició de l'esdeveniment d'emprenedoria i innovació IFEST, on hi van participar aproximadament uns 5.000 alumnes de tota Catalunya.
 

El projecte planteja situacions reals de treball com a metodologia d’aprenentatge amb la finalitat de capacitar persones en el camp de l’administració i la gestió empresarial. Centrat en la cooperació dirigida a l'intercanvi de bones pràctiques i a la promoció de l’emprenedoria entre els joves, té també per objectiu millorar les seves competències digitals i de llengua anglesa. Hi treballen diversos centres educatius com l’Institut de l’Ebre, el qual compta amb tres empreses simulades. En aquest sentit, l’empresa de l’Ebre ‘Plàstics Dertosa’, amb més de 15 anys d’experiència, va estar la guanyadora del concurs Mistery Shopping, organitzat a l'última Fira Internacional d'Empreses Simulades de Bèlgica, la Belfair 2017.

En aquest II Meeting Point, també es van celebrar xerrades d'emprenedors de les Terres de l'Ebre, així com el concurs d'Elevator Pitch en el qual els participants havien de vendre el seu projecte en anglès i en menys d'un minut.

Aquest tipus de projectes formen part de l'estratègia Europa 2020 de la Unió Europea i estan destinats a incrementar el creixement i l'ocupació. La inversió en educació i formació per al desenvolupament del potencial personal, l'adquisició de noves habilitats i l'increment de les perspectives laborals són les seves principals prioritats.