Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament

Clica damunt del títol de la notícia o la imatge per accedir a les instruccions de com realitzar la preinscripció i la matrícula per al proper curs.

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2018/2019

Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per accedir a les bases del premi a l'emprenedoria.

PREMI DE L’INSTITUT DE L’EBRE A L’EMPRENEDORIA EN L’ÀMBIT DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL

Cliqueu damunt el títol o la imatge per accedir a més informació.

PROVES D'ACCÉS

Notícies

LAN Party 2018

Els dies 11 i 12 de maig a l'Institut de l'Ebre tindrà lloc la X edició de la LAN Party Institut de l'Ebre 2018, organitzada pel departament d'informàtica i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa i empreses del territori. Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per a més informació.

Finalistes al concurs 'Elevator Pitch'

L'alumnat del CFGS d'Administració i Finances visita Brusel·les i participa de la Fira d'Empreses Simulades. El nostre alumnat ha quedat finalista al concurs 'Elevator Pitch' i ha aconseguit un meritori 4t lloc.

ACOLLIDA D'ALUMNES FRANCESOS A L'INSTITUT DE L'EBRE

Dins del marc d'Internacionalització de l'Institut de l'Ebre, 2 alumnes del Lycée Pierre Desgranges d'Andrézieux de França s'han incorporat a 2 empreses de les Terres de l'Ebre per realitzar la seva estada de pràctiques. Els alumnes, que estan cursant estudis de manteniment d'instal·lacions de telecomunicacions i manteniment elèctric, realitzaran la fase de pràctiques durant el mes de maig gràcies a les empreses Jabil i Canal Terres de l'Ebre, respectivament.
 

El projecte planteja situacions reals de treball com a metodologia d’aprenentatge amb la finalitat de capacitar persones en el camp de l’administració i la gestió empresarial. Centrat en la cooperació dirigida a l'intercanvi de bones pràctiques i a la promoció de l’emprenedoria entre els joves, té també per objectiu millorar les seves competències digitals i de llengua anglesa. Hi treballen diversos centres educatius com l’Institut de l’Ebre, el qual compta amb tres empreses simulades. En aquest sentit, l’empresa de l’Ebre ‘Plàstics Dertosa’, amb més de 15 anys d’experiència, va estar la guanyadora del concurs Mistery Shopping, organitzat a l'última Fira Internacional d'Empreses Simulades de Bèlgica, la Belfair 2017.

En aquest II Meeting Point, també es van celebrar xerrades d'emprenedors de les Terres de l'Ebre, així com el concurs d'Elevator Pitch en el qual els participants havien de vendre el seu projecte en anglès i en menys d'un minut.

Aquest tipus de projectes formen part de l'estratègia Europa 2020 de la Unió Europea i estan destinats a incrementar el creixement i l'ocupació. La inversió en educació i formació per al desenvolupament del potencial personal, l'adquisició de noves habilitats i l'increment de les perspectives laborals són les seves principals prioritats.