Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament

Clica damunt del títol de la notícia o la imatge per accedir a les instruccions.

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA CURS 2018/2019

Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per accedir al calendari de proves de compressió del cicle de LABORATORI DIAGNÒSTIC CLÍNIC.

CALENDARI PROVES COMPLECIÓ LDC

Inscripció del 13 al 22 de març. Cliqueu damunt el títol o la imatge per accedir a més informació.

PROVES D'ACCÉS

Notícies

LAN Party 2018

Els dies 11 i 12 de maig a l'Institut de l'Ebre tindrà lloc la X edició de la LAN Party Institut de l'Ebre 2018, organitzada pel departament d'informàtica i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tortosa i empreses del territori. Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per a més informació.

Finalistes al concurs 'Elevator Pitch'

L'alumnat del CFGS d'Administració i Finances visita Brusel·les i participa de la Fira d'Empreses Simulades. El nostre alumnat ha quedat finalista al concurs 'Elevator Pitch' i ha aconseguit un meritori 4t lloc.

Guanyadors AUDIOVISUAL CONTEST

Guanyadors del concurs AUDIOVISUAL CONTEST. Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per poder-los visualitzar.
 

La Cambra de Comerç de Tortosa, juntament amb l’Institut de l’Ebre engegarà un programa de foment a l’emprenedoria i inserció laboral dirigit a joves entre 16 i 29 anys que hagin finalitzat els seus estudis i estiguin en recerca de feina, amb l’objectiu d’ oferir un acompanyament individualitzat a persones que vulguin posar en marxa una activitat empresarial i /o facilitar la incorporació al mercat laboral.

La primera sessió del programà serà el dia 21 de juny a les 10,30 h a la Cambra de Comerç de Tortosa, on s’explicarà detalladament les fases del programa i els resultats que s’esperen obtenir.

Per poder assistir cal fer inscripció a la Cambra de Comerç o a l’Institut de l’Ebre. Clica aquí per descarregar el full d'inscripció.