Generalitat de Catalunya
Departament d'Ensenyament

Matrícula: Del 1 al 15 de març. Exàmens: Mes d'abril

ÚLTIMA CONVOCATÒRIA DE COMPLECIÓ DEL CFGS LABORATORI DE DIAGNÒSTIC CLÍNIC

Clica damunt el títol o la imatge per accedir al detall de l'oferta d'unitats formatives soltes en cadascun dels cicles.

OFERTA UNITATS FORMATIVES SOLTES - CURS 2017-2018

Inscripció: del 9 al 23 d'octubre de 2017. Cliqueu damunt el títol o la imatge per accedir a més informació.

PROVES D'OBTENCIÓ DE TÍTOL - EMERGÈNCIES SANITÀRIES (LOE)

Clica damunt el títol de la notícia o la imatge per a més informació.

CURSOS DE PREPARACIÓ PER A LA PROVA DE B1 D'ANGLÈS DE L'EOI DE TORTOSA A L'INSTITUT DE L'EBRE

Notícies

Jornades educatives MSI

Els responsables del departament de Marketing de MSI (empresa de hardware y tecnología) presenten un programa que porten fent durant dos anys a diferents universitats de l'estat. El programa es diu “MSI Experience”, i consta d'unes jornades educatives i lúdiques on els estudiants poden aprendre les tecnologies que MSI implementa en els seus dispositius per fer-los ideals per jugar a videojocs i d'altra banda realitzem un torneig en què els nois poden passar una bona estona. Per participar en aquesta jornada us podeu inscriure a la següent adreça: https://goo.gl/forms/FkQpmTESwBgJHb6F3. Ens veiem a les jornades tècniques de l'Institut de l'Ebre el Divendres 23 de febrer a les 11:30h a la Sala d'Actes.

1st AUDIOVISUAL CONTEST

L'Insitut de l'Ebre presenta el 1st Audiovisual Contest. Clica al damunt del títol o la imatge per accedir a les bases.

Concurs de fotos i/o vídeo

Clica damunt el títol de la notícia o a la imatge per a més informació.
 

Des del departament de FOL (Formació i Orientació Laboral) de l’Institut de l’Ebre s’ha volgut fer un reconeixement als millors plans d’empresa realitzats per l’alumnat que ha cursat el mòdul d’Empresa i Iniciativa Emprenedora segons el currículum de cada cicle.

Han estat valorats tots els treballs presentats per a la seva avaluació fins el 2 de juny dintre de la convocatoria ordinària. El professorat de FOL, format per 4 professores i 2 professors, han seleccionat de forma col.legiada al següent alumnat guanyador:

  • 1r Premi Cicles Mitjans: "Security DPE" empresa de seguretat. Elaborat per David Estrada, Pau Gómez i Elies Fatsini de 2n del CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes.
  • 1r Premi Cicles Superiors: "Geek Beer" espai d'oci per al jovent. Redactat per Mònica Segarra Heras de 1r del CFGS d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.
  • 2n Premi Cicles Superiors. "Kaza Technology" empresa de telecomunicacions i robòtica. Realitzat per Kevin Zamora de 2n CFGS d'Aautomatizació i Robòtica Industrial"