Les classes del curs 2017/2018 començaran el 12 de setembre de 2017. Cliqueu damunt la imatge o el títol de la notícia per accedir a l'horari d'entrades.

ENTRADES GRUPS CURS 2017

- Departament Sanitat - Departament Comerç i Màrqueting - Departament d'Idiomes . En breu es publicaran la resta de llibres dels diferents departaments.

LLIBRES DE TEXT PER AL CURS 2017/2018

El segon període de pagament de Cicles Formatius de Grau Superior es realitzarà els dies 1, 5 i 6 de Setembre de 2017

SEGON PERÍODE DE PAGAMENT DE CFGS

2n període d'admissió per a les persones que van participar en el primer període i no van obtenir plaça i les que van obtenir plaça però no es van matricular.

2n PERÍODE D'ADMISSIÓ PER A CFGM

Cliqueu damunt la imatge o el títol per accedir al calendari d'exàmens extraordinaris del CAM i del CAS.

EXÀMENS EXTRAORDINARIS CAM/CAS. SETEMBRE 2017

Notícies

Meeting Point

Vídeo sobre el Meeting Point que es va fer al nostre centre.

BEQUES DE L'AMPA sortejades a l'acte de lliurament d'orles

Els alumnes premiats amb 50 euros de CFGM són: Immaculada Buendia Blasco, Maria Panisello Villarroya, Sergio Cañellas Rodríguez i Marc Beltran Verge. Els alumnes premiats amb la devolució de la seva matrícula de CFGS/CAS/CAM són: Ivet Ferré Tomàs i Noèlia Martínez Torrubian. Els alumnes haurien de venir a rebre els diners sortejats dimarts dia 13 de juny a les 19,30 a la sala llevant i haurien de portar el DNI.

Programa foment per l’emprenedoria

La Cambra de Comerç de Tortosa, juntament amb l’Institut de l’Ebre engegarà un programa de foment a l’emprenedoria i inserció laboral dirigit a joves entre 16 i 29 anys que hagin finalitzat els seus estudis i estiguin en recerca de feina, amb l’objectiu d’ oferir un acompanyament individualitzat a persones que vulguin posar en marxa una activitat empresarial i /o facilitar la incorporació al mercat laboral.
 

Des del departament de FOL (Formació i Orientació Laboral) de l’Institut de l’Ebre s’ha volgut fer un reconeixement als millors plans d’empresa realitzats per l’alumnat que ha cursat el mòdul d’Empresa i Iniciativa Emprenedora segons el currículum de cada cicle.

Han estat valorats tots els treballs presentats per a la seva avaluació fins el 2 de juny dintre de la convocatoria ordinària. El professorat de FOL, format per 4 professores i 2 professors, han seleccionat de forma col.legiada al següent alumnat guanyador:

  • 1r Premi Cicles Mitjans: "Security DPE" empresa de seguretat. Elaborat per David Estrada, Pau Gómez i Elies Fatsini de 2n del CFGM Sistemes Microinformàtics i Xarxes.
  • 1r Premi Cicles Superiors: "Geek Beer" espai d'oci per al jovent. Redactat per Mònica Segarra Heras de 1r del CFGS d'Administració de Sistemes Informàtics en Xarxa.
  • 2n Premi Cicles Superiors. "Kaza Technology" empresa de telecomunicacions i robòtica. Realitzat per Kevin Zamora de 2n CFGS d'Aautomatizació i Robòtica Industrial"