Articles

Borsa de treball

Important

A partir 11/02/2011, totes aquelles persones que vulguin formar part de la nostra borsa de treball, ens hauran de fer arribar el seu currículum en format fitxer al correu Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. , explicitant obligatòriament la clàusula següent:

OBSERVACIONS: D'ACORD AMB LA LLEI ORGÀNICA DE PROTECCIÓ DE DADES, FAIG ARRIBAR AQUEST CURRICULUM A L'INSTITUT DE L'EBRE DE TORTOSA, I L'AUTORITZO PERQUÈ FACI DIFUSIÓ DE TOTES LES MEVES DADES, A TOTES AQUELLES PERSONES, EMPRESES I/O INSTITUCIONS QUE EN PUGUIN ESTAR INTERESSADES, AMB LA FINALITAT

DE PARTICIPAR EN TOTS AQUELLS PROCESSOS DE SELECCIÓ DE RECURSOS HUMANS QUE CONSIDEREN OPORTUNS.

TAMBÉ FAIG CONSTAR, QUE EN EL MOMENT QUE HO CONSIDERI OPORTÚ, PRÈVIA COMUNICACIÓ, REVOCARÀ EL MEU CONSENTIMENT D'AQUESTA CESSIÓ DE DADES.

(signatura de la persona interessada)

Els currículums desactualitzats i aquells que no presentin aquesta autorització de cessió de dades, quedaran immediatament obsolets, sense cap més tràmit.

Així mateix, us fem saber que l'Institut de l'Ebre no participa ni es fa responsable de les condicions laborals que puguin oferir terceres persones (empreses) i dels processos de selecció que se'n puguin derivar pel fet de facilitar els currículums dels usuaris.

 

 

Ofertes de Treball

        

Important empresa necessita un tècnic en laboratori, interessats enviar currículum a Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

 

Currículum

Mireu, reviseu i ateneu a les indicacions del currículum que surten explicades en el fitxer accessible a través de l'enllaç.

Clica aquí per accedir al model de currículum Europass. I per accedir a les instruccions per a confeccionar-lo, clica aquí.

 

 

Horari d'atenció

Dilluns: De 16:30 h. a 18:30 h.

Dijous: De 10:00 h. a 11:00 h.

Divendres: De 10:00 h. a 11:00 h.

28/04/2017 AUDITORI FELIP PEDRELL

EL CENTRE

RACÓ DEL PROFESSORAT